Koncertajánló - 2

2012.09.13 10:07

 

Sziasztok!! 

 

Itt van a második koncertajánlónk!!!

A mostani hétvégére is találtam nektek jó sok , és változatos koncerteteket, bulikat! Szemezgessetek belőlük nyugodtan ;)

 

Szept. 14 - Péntek

Tunyogi emlékzenekar

Helyszín: Érd ( Borgödör )

Belépő: Ingyenes

Az együttes a 90-es évek elején alakult Tunyogi Rock Band dalait idézi fel, ami az egykori P. Mobil , és Edda tagjaiból ált össze. A koncert folyamán vendég lesz a Korálból Fischer Laci, valamint Kékesi Bajnok a P. Mobil basszusgitáros-énekese, akikkel örökzöld slágereket fognak majd előadni.  Tehát aki szereti a régi magyar rock zenét, annak mindenképpen lent a helye pénteken a Borgödörben.

Video: Tunyogi emlékzenekar - Utolsó Cigaretta

 

Pannonia Allstar Ska Orchestra

Helyszín: Zöld Pardon ( Rákóczi – híd , budai hídfő )

Belépő: 400 Ft

A magyar ska zene úttörői, lassan már 10 éve táncoltatják meg a műfaj kedvelőit.  Maga a zenei stílus  jamaica-ból indult. A regaee–n alapuló ritmusokat követve, fúvós hangszerekkel, illetve gyorsabb ütemmel kiegészülve alakult ki. Most a ZP-ben, idén már többszöri alkalommal lépnek fel.  PASO együttes igazi fesztiválzenekar ként híresült el, tehát inkább nyáron van igazán sok fellépésük. Ezért is érdemes kihasználni az utolsó lehetőségeket, egy utolsót skanking-re. Akik meg lecsúsznának a pénteki koncertjükről, azoknak van egy jó hírem! Jövő héten Törökbálinton lépnek majd fel, de erről majd kövi héten ! ;)

Video: PASO - Do the Rocka Style

 

Tribute Night:  S.O.A.D.,  Limp Bizkit, Guns ’N’ Roses

Helyszín: Club202 ( Fehérvári út )

Belépő: 1000 Ft

Ha elszeretnél jutni, egy Guns vagy egy System koncertre… nem kell messzire menned, csak a Fehérvári útra, hiszen péntek este a tribute zenekaroké lesz a főszerep. Nem is hinnéd, hogy olykor milyen jól is vissza tudják adni az eredeti együtteseket. Már ezért érdemes elmennetek és meghallgatni hogyan is produkálnak a srácok! ;)

Video: System of a Down Cover Mr. Jack (Science or Society)

 

Szept. 15. – Szombat

Mighty  90’s gigaparty

Helyszín: Tündérgyár ( Tűzoltó utca )

Belépő: 500 Ft

Immár 5. alkalommal megrendezet 90’s party hagyományt teremtett, és mindig telt házas bulik kerekednek ki belőlük . A Retro  electro, pop, house slágerek már mindenkinek a hallóüregeibe bele vanank égetve. Ezért is lehet ilyen sikeres ez a megmozdulás.  A party-nak egy romkocsma ad otthont, ami igazán hangulatos főleg azoknak akik még nem jártak ilyen italellátó helyeken. Az árak kissé húzósak. Ezért az alapozást más helyen kísérelném meg! ;) ( A házibulihangulat garantált! )

Video: Mighty 90's - 90-es évek party

 

30y , Ivan The Parazol

Helyszín :Dürer- kert

Belépő: elővételben – 1400 Ft , helyszínen – 1800 Ft

A 30y szerintem nem igazán kell bemutatnom. A fiatal lányok nagy kedvence…

Ivan The Parazol most tűnt fel a hazai indie-pop zenei palettán. Több számuk is igen fülbemászó és dallamos, már-már slágergyanús. Tehát a hazánk fiai is tudnak egész jó angol-indie-muzsikát teremteni. Érdemes meghallgatni őket! Mondjuk én a belépőt kicsit sokkallom, de ti tudjátok!

Video: 30Y- Felhő , Ivan & The Parazol - Marshall

 

Jó mulatást Hétvégére! ;)

Jövőhéten RE!

 

Üdv: SuperCS