Rólam

Szia Kedves tanulni vágyó!

 

Szeretnék pár szót leírni magamról, hogy jobban megismerjél.

 

Tóth Eszter vagyok, törzsgyökeres érdi lakos. Folyamatosan tanulok, s képzem magam olyan területeken, amik érdekelnek. Fontosnak tartom, mert amikor nem tanulok, akkor érzem, hogy valami nem stimmel. Nem úgy gondolkodok, mint ahogy szeretném. Te már éreztél így? 

Nem igazán találom a nekem való szakmát, már tanultam elektrotechnikusnak, pénügyi és számviteli ügyintézőnek, marketingesnek, logisztikusnak, mérnöknek, de úgy érzem az én hivatásom a TANÍTÁS.

Nagyon szeretek tanítani, s jó dolog, hogy segíthetek!

Ezt kicsit továbbfejlesztve szeretnék egy weboldalt készíteni, amiben segítek a tanulni vágyóknak (itt nemcsak az iskolába járókat éretm), s segítsek a magántanároknak is diákot találni, s még sok-sok ötletem van, ami remélem megvalósul ezek mellett. 

 

Remélem megtalálod itt, amit kerestél, s segítehetek Neked!

 

Üdv: Eszter

 

Abban az esetben, ha Ön egyes információkat kifejezetten fontosnak tart ki tudja emelni hasonló módon, ahogy az itt látható.

A projekt története

Itt írhatja le projektjének történetét, mi vezérelte Önt abban, hogy megvalósítsa. Érdemes megemlíteni a fontos mérföldköveket, és köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik részt vettek a megvalósításban.