Blog

:)

2012.10.03 16:16

Nagyon örültem, amikor megláttam a statisztikát, ami ezzel a honlappal kapcsolatos :)

Mivel a kezdés nyár volt, így nem számítottam akkor sok látogatóra, de ez a suli beköszöntével rohamosan nő :) így a kezdeti látogatottsági számot megdupláztam :)))))) Remélem ez a tendencia csak jobban fog nőni, s sikerül azt a célomat is megvalósítani, hogy naponta több mint 100-an nézzék meg a honlapot :)

 

Még egy jó hír, amit még elfeljtettem leírni, de nagyon büszke vagyok erre az eredményemre is, az az, hogy a nevezetes szögek írásommal a keresőben a 10. helyen vagyok, de ha képként keres rá az ember, akkor az 1.!!!!!

Nagyon büszke vagyok magamra, s ez erőt is adott, hogy szorgalmasabban gyártsam a feladatokat, segítségeket, hogy mindenkinek minél hamarabb tudjak segíteni a matek vagy angol problémájában.

 

 

 

rég nem írtam

2012.08.26 14:50

Így van ez kérem szépen....

 

Alakul a honlap, remélem mindenki talál magának hasznos dolgokat. 

Most egy kis pihenéssel, szervezkedéssel teltek a hetek. 

Deee, alakul a cikkíró csapat, s remélem hasznosnak találjátok majd a további cikkeket, amiket írnak a többiek, s amiket már írtak :)

 

Én is rakok fel még feladatokat a héten, hogy lehessen a matekot és az angol gyakorolni még a suli előtt :)

újra pörögve

2012.08.07 08:42

Már eltelt Reni lagzija is, Sok Boldogságot nekik még egyszer! S szép nászutat kívánok!

S kipihenve a hétvégét :P újra munka, de már vártam :) sok új ötletem van, úgyhogy gyorsan kell írnom :)

hétvégi lazulás

2012.07.30 08:04

A hétvége, nem munkával telt, hanem... buliással, pihenéssel

Reni lánybúcsúján volta, nagyon jól sikerült (ő írta a homokozós cikket) s remélem nagyon boldogok lesznek Edivel. :)

Vasárnap pedig ezt pihentem ki ...

De itt egy új hét, tele feladatokkal, így ideje nekiállni

szar csórónak lenni

2012.07.25 12:29

Rájöttem, hogy nagyon rossz csórónak lenni... ennyire még sosem voltam legatyásodva, de remélem átvészelem.

Így még jobban koncentrálok a munkára, hogy minél hamarabb meghozza a gyümölcsét ez a sok munka :) s így minél hamarabb szüretelhessek, mert nem jó egyik napról a másikra élni... nem akarok többet ilyet !!!!

ma, nagyon nem vagyok ráhangolva a munkára

2012.07.23 14:59

Hááát, ez ma nem az én napom. Már több napja fáj a fejem, s most is dolgozni kéne, de egyszerűen nm megy. Ülök, s nem tudom, hogy mit csináljak....

Nem akarok nagy dologba belekezdeni, mert eléggé fáj a szemem, arról meg a fejem a monitortól, de semmi kis anyag nem jut eszembe.

Hosszabb hangvételű anyagaim meg lenne bőven, de ahhoz meg nincs kedve nekiállni....

Hm... Így nem csinálok semmit, ami meg a legrosszabb, mert nem haladok... 

lassú víz partot mos...

2012.07.22 09:29

Haladok... vagyis remélem. Egyre több anyagot töltök fel, s úgy látom, másoknak is tetszik amit csinálok, egyre többen látogatják a honlapomat.

Remélem hamar elérem azt a látogatottsági számot, amit kitűztem magam elé szeptemberre :)

Sok segítséget kapok, nagyon sok lelkes társam van, aki segít megvalósítai az álmaim, s remélem az ő álmaik is teljesülnek közben, s én is tudok ebben segíteni nekik.

Nagyon sok hasznos cikk lesz szeptembertől, már alig várom, hogy olvashassam őket, mert engem is nagyon érdekelnek.

S még augusztusban szervezünk egy közös kirándulást is, remélem jól fog sikerülni, s havonta meg tudjuk majd szervezni :) Gyere el, ha van kedved túrázni velünk: https://www.facebook.com/events/327129857377961/ itt tudod megnézni a részleteket.

De egy kis kedvcsináló beszámoló is lesz majd nemsokára :)

 

 

szombat kis lazsálással

2012.07.14 13:34

Jó hamar keltem, már hétkor fenn voltam, így jó sok feladatot tudtam ma is begépelni, s elkészíteni.

 

Mellette egy kis üzleti tervezést is olvastam, hogy látszatja is legyen a hosszú távoon a mostani dolgaimnak. Fontos, hogy jól megtevezzem, hogy mit szeretnék elérni a közeljövőben, s a távoliban, s ehhez van egy nagyszerű könyv, az ára se volt drága, 3700 Ft, amiben leírják, hogyan kell mindezeket megtervezni.

Kiültem a napozóágyba, s azt is elkezdtem tanulmányozni. Bűnnek tartom, ha egy könyvbe firkálnak, de megtettem  én is, mert annyi hasznos infó van benne. Így felgofom egy tankönyvként, úgy nem fáj annyira érte a szívem, hogy beleírtam.

 

Belegondolva, kb. 5 órát dolgozok napi szinten, amit  a gép előtt töltök, s gépelek, jó lenne ezt emelni egy kicsit, de ettől is fáj már a szemem. De majd kitalálok vmi jó kis stratégiát erre is :) nemcsak hosszú távra :P

jól haladok :)

2012.07.13 11:09

Mára elmúlt a fejfájás, így egy kicsit könnyebb dolgozni.

Jó sok mindent feltöltöttem már, nagyon büszke vagyok magamra :) majd ha ezeket még összegzem is, akkor nagyon király leszek :) De ezt még nagyon távolinak látom...

A célom, hogy minél több anyagot, s feladatot töltsek fel, hogy szeptemberben már ne kelljen ezzel foglalkoznom, s akkor csak a honlap népszerűsítésére kelljen koncentrálnom, hiszen, akkor elindul az iskola, s minden kis diák sok-sok tudást szeretne a kobakjába :)

 

Töltöttem fel ajánlót is, hát szerintem ezzel lesz a legtöbb munkám. megnéztem egy könyváruházat, hogy mik is kellenek hogy fennt legyenek egy könyvnél, s hát jó sok mindent bele kell írni, úgyhogy ezzel lesz még bajom...

a fejfájás...

2012.07.12 20:40

Hááát, nem igazán szeretm, ha fáj a fejem, szerintem sokan vannak vele így, főleg, ha migrénjük van.

Nagyon rossz így dolgozni, még jobban fáj, ha nézem a monitort, meg még a lámpa is ég... s ezt nem nagyon szereti a fejecském. de a munka nem állhat meg. Mert sok-sok ötlet tolong a fejemben, s ezeket is csinálni kell, mert helyet kell csinálni az új ötleteknek :) 

Remélem, hogy hasznosak lesznek az infók, amiket csinálok, s sok mindenki fogja majd használni, s ezekre a pillanatokra jó lesz visszaemlékezni, hogy ahelyett, hogy pihentem volna, leültem, s csináltam az elképzeléseimet!

 

De most attól még pihenni fogok. 

 

Holnap folytatom....

 

Eszter

1 | 2 >>